buczki Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Mam problem z drącym lusterkiem kabiny do obserwcji drugiego rzedu siedzeń Scenic III dci. Lusterko pada w wibracje i drży przy ruszaniu na 1 biegów w okalicach 1000-1200 obrotów. Widać jak lusterko drży a przy okazji hałasuje co staje się irytujące. W związku z tym mam pytanie jak rozebrać to lusterko żeby pozbyć hałasu, czy znacie jakiś inny patent na to zjawisko. Pozdrawim i z góry dziękuję za porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Mam problem z drącym No to jak dzieciarnia się rozedrze i to lusterko to faktycznie masz nieciekawie :D Nie jest ono czasem na wcisk na zatrzaski w podsufitkę ? Trzeba wydłubać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi