Lukasz1985 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Witam wszystkich. Jestem posiadaczem Grand Scenica z 2005 roku z silnikiem 1.6 do wymiany mam skrzynię biegów. Mam takie dwa pytania. 1 Gdzie znajdują się oznaczenia na skrzyni biegów 2 Czy do Grand Scenica 1.6 benzyna podejdzie skrzynia od Scenica 1.6 ponieważ auta trochę różnią się gabarytami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Ja mam oznaczenie na obudowie skrzyni od spodu, oznaczenie jest laserowe ,więc mało widoczne, ale jakoś odczytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz1985 Opublikowano 26 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Spoko dzięki jutro wezmę się za szukanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi