soda71 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Witam mam problem natury wizualnej , jakiś czas temu zakupiłem płyn do spryskiwaczy letni z Biedronki pod piękną nazwą Aura o zastosowaniu tego płynu na karoserii auta i szybie został mi osad po tym ``wspaniałym`` płynie i tu moje pytanie czy można usunąć ten osad ? może ktoś już miał taki problem proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Umyj auto i problem zniknie. Można także przemyć auto w miejscach osadu benzyna ekstrakcyjną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soda71 Opublikowano 1 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 auto było myte kilka razy i zero poprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Moje też miała osady i mycie pomagało. Zastosuj w takim razie benzynę ekstrakcyjną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor83 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 U mnie pomogła tylko pasta lekko ścierna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soda71 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Problem rozwiązany za pomocą pasty turbo marki K2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi