Fusz123 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Witam Wczoraj przeglądając bezpieczniki zauważyłem wiszący kostkę w miejscu gdzie znajduje się potencjometr od świateł. Stąd moje zapytanie co to za wtyczka?? Dodam, że posiadam skórzaną tapicerkę. Czy mogłaby być to wtyczka od podgrzewanych siedzeń?? Sprawdzając napęcie na tej kostce nic nie pokazało. Jeśli temat był już poruszany bardzo bym prosił o przeniesienie. Dołączam zdjęcia owej wtyczki. Pozdrawiam Fusz123 Dodano: 19 lis 2014 - 22:16 Bardzo bym prosił o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shu90 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Taka wtyczka chyba idzie do zegarka/temp. zew. na środku deski rozdzielczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Może tutaj, czwarty od lewej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fusz123 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Z zegarka napewno nie jest to wtyczka, ponieważ mam sprawny zegarek oraz temperature na innych kostkach podłączonych pod wyświetlacz. Więc moje podejrzenia mogą padać pod kątem tempomatu lub ESP albo jeszcze czegoś innego Edytowane 4 Stycznia 2015 przez Fusz123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 A nie jest to czasem od sterowania szyb tył? Wersja ph II ma chyba tam sterowanie szybami tył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fusz123 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Sterowanie szyb mam z tyłu między fotelami na dole. Mam wersję Coupe. Edytowane 4 Stycznia 2015 przez Fusz123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shu90 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Zewrzyj czarny z kremowym kabelkiem i zobacz co Ci wywali na desce. Niebieski służy jako "podświetlenie". Stawiałbym jednak na podgrzewane fotele. Jakbyś na całej wiązce miał numer katalogowy (etykieta z kodem kreskowym lub numerem typu 82xxxxxxx, 70xxxxxxxx) to może udało by się dowiedzieć nieco o wyposażeniu seryjnym auta. MI nie miały tempomatu ani ESP Edytowane 10 Stycznia 2015 przez shu90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fusz123 Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) Dzisiaj rano spróbuje tak zrobic jak kolega 'shu90' poradził i póżniej dam znać co wyskoczyło bądz nie wyskoczyło. Pozdrawiam. Edytowane 2 Lutego 2015 przez Fusz123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shu90 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 No i coś wyskoczyło? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fusz123 Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Witam sorki , że nie odpisałem. Jeszcze tego nie sprawdziłem nie miałem po prostu czasu , ale jutro dam na 100% znać. Pozdrawiam. Dodano: 08 lut 2015 - 15:25 No niestety nic się nie pojawiło po zmostkowaniu kabelków i przekręceniu kluczyka. A dałoby to coś gdyby się załatwiło jakiś przełącznik ze szrotu. Możnaby spróbować. Dodam, że mam skórzaną tapicerkę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shu90 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Nie wiem czy to coś da, może tam jakiś potencjometr był. Możesz spróbować podjechać do ASO i po VIN-e powinni Ci powiedzieć jaką wersję wyposażenia masz, co w skład wyposażenia wchodzi i może się dowiesz od czego ta wtyczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fusz123 Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) Jeśli chodzi o Vin to już go rozkodowałem na stronie Renault.pl i tam nie mam nic napisane o podgrzewanych fotelach. Moja wersja auta to Privilege. Chyba, że mają nie pełne informacje o wyposażeniu. Przy okazji jak będę przejeżdżał obok Renault to wstąpię. Trochę to dziwne, że mam skórzane fotele, a nie mają podgrzewania :(. Pozdrawiam. Edytowane 9 Lutego 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi