mlody977 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Witam, jutro jadę oglądać dwie sztuki w tym samym komisie. Link na dole: 1. http://laguna.otomoto.pl/renault-scenic-dci-klimatronic-skora-zarejestrowan-C34489269.html 2. http://laguna.otomoto.pl/renault-scenic-ii-dci-klimatron-zarejestrowany-C34420654.html Jakieś spostrzeżenia, uwagi do tych konkretnych sztuk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scenicpl Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Mi ci się rzuciło w oczy to brak naklejek na rantach progu w jednym i drugim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Nr 1: -brak napisu SCENIC na klapie bagażnika; -nie widzę rolety przeciwsłonecznych na tylnych prawych drzwiach (nie wygląda na rozwiniętą a nie widać jej na dole, nie rzuca się w oczy uchwyt z wieszakiem); -ESP jest; -wspomniany brak naklejek na obu tylnych progach; -prawy próg pod tylnymi drzwiami wygląda na nieudolnie naprawiany, jakieś wgniecenie wzdłuż tuż przy krawędzi od strony drzwi; -lewy próg ma jakieś wgniecenie przy łączeniu z przednim błotnikiem (obok punktu podstawiania podnośnika); -wiem że mamy bardzo upalną jesień, ale zieleń już dawno z otoczenia sobie poszła, a takie piękne słońce to już chyba na półkuli południowej teraz da się złapać, długo musi się sprzedawać mimo swojego wspaniałego stanu; -prawa listwa przedniego zderzaka jest dziwnie nierówna a zaślepka miejsca na ucho holownicze ma inny odcień i jakby fakturę niż reszta; -brak zapalniczki w gniazdku; -porysowana środkowa listwa tylnego zderzaka, lewa listwa wygląda na niespasowaną i w innym odcieniu. Nr 2: -brak ESP; -na wyświetlaczu SERVICE i "CHECK INJECTION"; -urwana dźwignia regulacji wysokości fotela kierowcy; -porysowany lewy próg; -chyba za nisko wisi tylny tłumik; -zarysowania tylnej prawej narożnej listwy; -brak zapalniczki; -tutaj też zielono... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody977 Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Byłem wczoraj na oględzinach i stwierdzam, że muszę szukać dalej, napewno nie nadają się do kupna. Czy istnieje jakiś poradnik kupna Scenica II żebym sam wiedział jak ocenić stan samochodów. Znalazłem to ogłoszenie: http://olx.pl/oferta/renault-scenic-ii-sport-dynamique-1-9dci-120-CID5-ID7z8pJ.html#8afe9affaa Warto? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Nie picowany do sprzedaży, ale by go chociaż umył z wierzchu... Takie ogłoszenia mnie wyprowadzają z równowagi... Do rzeczy: -brak zaślepki uch holowniczego z przodu; -brak pióra tylnej wycieraczki (ciekawe od jak dawna i ile razy samo ramię poszło już po szybie zostawiając pamiątki); -brak wszystkich listewek nad przednimi reflektorami pod maską oraz naklejek na pasie przednim; -dziwne w tej wersji wyposażenia że nie ma zamykanych schowków w podłokietnikach drzwi przednich za panelami sterowania szyb; -zarysowany przedni zderzak z prawej strony i lekko wgniecione tylne prawe nadkole; -brak napisu SCENIC na tylnej klapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi