piniuuq Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Witam, po piątkowej stłutczce doszedłem do wniosku, iż zezłomuję auto. W załączniku zdjęcie auta. Dodam tylko że to juz druga stłuczka tą stroną pojazdu. Ile na złomie dostane za nią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Zależ od złomiarza, ale nie licz na więcej niż 400-800 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 ja bym sprzedał w takim stanie, dostaniesz więcej niż na złomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piniuuq Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 mogę ew. ją sprzedać w całości dla kogoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 ja bym tak zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Lekkie bum lepij naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Można naprawić jednak niekiedy po takich przygodach traci się zapał i zainteresowanie danym autem, szczególnie mając trochę wolnego grosza, który można przeznaczyć na kolejne. Trzeba wtedy pomyśleć pragmatycznie, odrzucając sentymenty i przesiąść się na coś nowszego. Zazwyczaj szkoda kasy na naprawy i remonty, bo auta z tych roczników pod lakierowaną skorupą zjada rdza. Widać to dopiero po zdemontowaniu uszkodzonych części karoserii. (Napisane na podstawie własnych spostrzeżeń i wniosków, jak się po stłuczce ze sceniolem starszym rozstawaliśmy. Pomimo że rok wcześniej przeszedł remont progów i tylnych nadkoli. Szkoda tylko było kasy w niego utopionej.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi