kosik89 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) Witam Przez miesiąc nie urzytkowałem samochodu po odapelniu pojawił się komunikat słaby akumulator, nie wziełem sobie tego do sorce poprostu zignorowałem i po przejechaniu 3 km zgasiłem samochód póżniej pojawił się tylko komunikat RUSZ KIEROWNICĄ + START i brak reakcji samochodu nie odpala. <><><><><><><><><><>><><><><> Moje pierwsze pytanie brzmi czy to wina akumulatora? <><><><><><><><><><>><><><><> Drugie pytanie czy po wyciągnięciu akumulatora z samochodu nie będe miał problemów z elektryką samochodu ? <><><><><><><><><><>><><><><> <><><><><><><><><><>><><><><> z góry dziękuje za pomoc. <><><><><><><><><><>><><><><> Megane 3 Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki 5.7 - logika wypowiedzi, ortografia. 5.9 - Enter Aston76 Edytowane 10 Grudnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Pewnie blokada kierownicy nie może się wysunąć. Poruszałeś kierownicą przy jednoczesnym przyciśnięciu start i auto nie odpaliło? Spokojnie, możesz wyjąc akumulator do ładowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosik89 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Tak poruszałem i nic się nie dzieje :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Ja ładowałem akumulator bez wyjmowania z auta. Jak masz taką możliwość, to spróbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosik89 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zrobiłem to bez wyjmowania . Nadal rusz kierownicą + start i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Wygląda jakby rozkodowala sie blokada kierownicy. Jak wciśniesz start to słychać pstryknięcie przekaźnika pod deską rozdzielczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosik89 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Na poniedziałek samochód oddaję do salonu , napisze co i jak po . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi