arturkocurek Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) witam was panowie, mam problem ze swoim scenikiem otóż ostatnio chciałem wymienić wodę na płyn chłodniczy i wymieniłem odpaliłem pochodził 5 min i zaczął się gotować i wysadziło przewód, zalało przewody przy zbiorniczku, samochód zgasiłem po chwili jak chciałem go odpalić po jakiejś godzinie to nie mogłem. problem mam taki ze nie ma iskry na świece pompka paliwa nie podaje paliwa na krotko chodzi, i pyka jeden przekaźnik proszę o pomoc walczę z nim już 1 miesiąc nie mam pojęcia co jest Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki 5.7 - logika wypowiedzi, ortografia. Aston76 Proponuję Koledze zapoznać się z regulaminem forum, bo widać że ten punkt programu został pominięty podczas rejestracji.Aston76 Edytowane 15 Grudnia 2014 przez arturkocurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi