damian_opole Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Witam. Byłem dzisiaj w Auchanie na zakupach i przechodząc przez alejki z akcesoriami do samochodów zobaczyłem te oto urządzenie. Posiada może ktoś ten scanner? Czy jest wgl warty tej ceny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Taniej Ci wyjdzie kupić ELM327 i Torque na telefon albo jakiś darmowy soft na lapka. Efekt będzie na pewno lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) Kupiłem kiedyś na allegro kabel ELM327 za 30zł i nie znajdował samochodu, a sam lapek na drugi dzień się nie włączał i do dzisiaj się nie włącza... Dlatego tak myślałem nad tym scannerem z Auchana. Edytowane 18 Grudnia 2014 przez damian_opole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 To już lepiej zrobisz kupując produkt z tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzyk66 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ja kupiłem ELM 327 na Allegro za 19 zł.Sciągnąłem OBD Car Doctor na telefon i śmiga przez bluetooth.Super sprawa do diagnostyki i usuwania błędów.Polecam!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bania Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 bzyk66, jaki dokładnie ELM kupiłeś? masz linka do strony albo coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Dokładnie, podaj link na allegro ;) I czy ten program jest całkowicie bezpłatny czy tylko przez kilkanaście dni na próbę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matys0 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 damian_opole mam takiego ELM-a. Chcesz to Ci odsprzedam :) fajna zabawka, ale mam clipa a ELM leży i się kurzy. Użyłem go parę razy, głównie do pomiarów silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzyk66 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Tutaj kupiłem http://allegro.pl/interfejs-obd-scan-bluetooth-elm327-obd2-mini-cd-i4787179785.html OBD Car Doctor jest darmowy z Google Play. Edytowane 22 Grudnia 2014 przez P_r_z_e_m_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bania Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 bzyk66, dzięki ale niestety ten link nie działa tzn. nie ma takiej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Już kupiłem i odebrałem paczkę od kolegi Matys0, więc temat można chyba zamknąć;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi