racerx Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Witajcie. Mam do was ważną prośbę. Potrzebuję informacji (książek, opisów) o samochodzie Renault Megane IphII (jedynka po faceliftingu). Najlepiej książka (eng/pl) typu książka informacyjna, książka serwisowa, wszystko co jest związane z tym samochodem, dokładnie opisująca budowę tego auta, działanie, podzespoły, jak naprawić auto, dane techniczne. Zależy mi na książce serwisowej, gdyż chciałbym naprawić ją po wypadku i dowiedzieć się wszystkiego o tym modelu. Jeżeli ktoś ma informacje o tym aucie, dostęp do jakichkolwiek książek, proszę o odpowiedź (tu lub PM). Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 A na Dowloadzie był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
racerx Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ruskie schematy elektryczne ciężko mi odczytać. Dobra jest książka Sam Naprawiam, napewno się przyda. Przydałyby mi się schematy elektryczne w polskim lub angielskim tłumaczeniu :) Mile widziane również wszystkie inne książki, poradniki do Megana. Chciałbym poznać autko od najmniejszej śrubki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zainteresuj się Dialogysem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi