maniio Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Witam! Taki tekst wyswietla mi sie po nacisnieciu przycisku start (stanardowa procedura odpalania) auto sie odpala i komenda znika. Problem w tym z nie wiem co ona znaczy. Komenda jest w języku wloskim i o ile wiem ze LIVELLO OLIO to poziom oleju o tyle wogole nie moge sie domyslec co znaczy regime... znalazlem w necie cos takiego ale nadal nic mo to nie mówi moze ktoś z forumowiczów bedzie potrafil mnie nakierować. Moze komus wyswietla sie jakies info przy starcie. Renault Scenic II 1.9dCi 2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 regime to pewnie poziom radzę użyć opcji szukaj :( bo było dużo tematów dotyczących tłumaczeń komunikatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniio Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 livello to jest poziom-> opcji szukaj użyłem znalazłem coś tam po francusku, ale nie ma żadnego odpowiednika który mógłby być podobny do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocuper Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 niski poziom oleju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniio Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 już się dowiedziałem :( Znaczy to tyle co "wskaźnik poziomu oleju" chodzi o to ze elektroniczny wskaźnik poziomu oleju działa ale nie wyświetla sie wartość. Jak wyświetla się ten komunikat to należy nacisnąc przycisk od komputera (ten którym zmienia się wyświetle komunikaty) a bedzie widoczny elektroniczny wskaźnik poziomu oleju. Nie wiedziałem tego teraz juz wiem :) pozdrawiam PS. Prosze o zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi