ozzo Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) a jak sądzisz, do polecanych przez Ciebie opon będą pasowały te felgi, które wysłałem w poprzedniej wiadomości? W ogóle czy te felgi są kompatybilne z megane III grandtour? Dziękuje za wszelkie sugestie. Edytowane 15 Marca 2015 przez ozzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arten Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) Rozmiar opon zalecany do twojej meganki to 225/45R17 ,można założyć 215 ale nie profil 45 tylko 55 ,kolega Prettymind poleca dobre oponki klasy premium ,ET49 felgi będą głęboko osadzone . Niższe ET to koło podejdzie pod rant błotnika . Edytowane 15 Marca 2015 przez Arten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spike96 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Felgi powinny pasować. Będą ok 0,5cm głębiej niż przewiduje producent, ale to nie powinno przeszkadzać. Jeżeli mam wyrazić opinie to nie kupiłbym niczego z tego co podałeś. Płacić 2100 za używane felgi to trochę jednak przesada. Co do samych opon to znajdź chociaż jakiegoś Baruma albo Savę jeżeli koniecznie chcesz iść po kosztach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzo Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 W żadnym wypadku nie chce iść po kosztach w kontekście bezpieczeństwa, źle mnie zrozumiałeś. Bardzo dziękuje Panowie za sugestię propos tych goodyearów na 100% dokonam ich zakupu, a jak już wszystko mi poskładają to wyślę zdjęcie auta. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spike96 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Weź lepiej jakieś Continentale jeżeli Cię stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Sprawdź czy nie dostałeś od Allegro kuponu 100zł na zakup opon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi