roman_master Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Witam serdecznie. Polecam wszystkim zainteresowanym - CHCESZ MIEĆ oryginalne radio z tel. itp. a do tego Navi, kamerę cofania, rejestrator jazdy, divixy, teledyski, dvd, tv itp. Fajna alternatywa a do tego pasująca w 100 % do oryginalnej deski, po zamontowaniu nic nie puka, nie stuka i nie skrzypi. Kilka fotek jak to wygląda. A jak wasze monitory wyglądają i może coś polecicie dla innych forumowiczów. U mnie dotykowy panel ze wszystkimi ustawieniami jakie tylko możemy sobie wymyślić - możemy podłączyć ciśnienie powietrza w kołach, całkowite wykresy i statystyki z komputera samochodowego, i wiele innych a najważniejsze, że podłączamy jako źródło zewnętrzne i działa sterowanie s z kierownicy wystarczy podłączyć i mamy. PIERWSZY taki model w POLSCE !!! dla zainteresowanych więcej fotek i wyjaśnień. POZDROWIENIA !!! Edytowane 26 Stycznia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bp7612 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 hmm...ciekawie to wygląda, a coś więcej o tym sprzęcie, model, nazwa itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaag Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Do megi II pasuje? Bo nie wydaje mi się. Jakie koszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firan Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Wygląda ślicznie. Nie znecaj się dłużej i podaj więcej szczegółow jak to mieć i za jakie pieniądze :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariollos Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 możesz jakieś namiary podać na sklep gdzie to cudo można nabyć, gdzie zamontować. Wygląda kozacko i myślę że warte rozważenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Np tutaj: Mój odnośnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman_master Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 witam serdecznie namiar --- http://www.sinowholesaler.com/V-DVD_installation.html polecam sprzęcik gdyż podłączenie jest banalne i bezproblemowe ( wtyczka z radia do kostki i później do monitora) nie licząc oczywiście anteny GPS czy kamer. Najwięcej problemu sprawiło przeciągnięcie kabla z kamery cofania gdyż w grand tour musiałem wejść w otulinę z kablami żeby nie przygniatać klapą. po 4 godzinach montażu udało się wszystko zrobić aby nic nie było widać a żeby wszystko działało :) w każdym razie wszystko pasuję mimo, że jest to chińszczyzna :P ale tania i najważniejsze jak dla mnie że zostaje seryjne radio z telefonem itp. działa sterowanie z kierownicy a do tego mamy nawigację, tv, gry, teledyski i wiele wiele innych. Ja osobiście USB wyprowadziłem do schowka pasażera aby w każdej chwili zgrać materiał na PC, czy też mp3 do auta itp. Cena jak na taki sprzęt jest niewielka. Kamera cofania zamontowana jest w oprawce od podświetlenia rejestracji i pasuje bezproblemowo. wyciągacie i wkładacie oprawkę z kamerą. A kabel od rejestratora przeprowadziłem podsufitką i bezpośrednio do monitora szybko i bezboleśnie. Dla zainteresowanych więcej zdjęć, jeżeli macie pytania przy montażu czy prowadzeniu kabli pisać czy dzwonić chętnie pomogę na ile mogę :) Pozdrawiam serdecznie. Dodano: 04 lut 2015 - 21:07 bezpośredni link: http://www.sinowholesaler.com/renault-fluence6in17tftdvrusbbluetoothauxbt-music-a2dpgps-mapno-discv6040-p-1120.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychos Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 To nic więcej niż kolejna, chińska lipa. Ta o której piszesz dodatkowo mizerna parametrami procesora (800Mhz, 256MB) a do tego 300 baksów to wcale nie tak mało. Można od kitajców ściągnąć "lepszy" w sensie mocniejszy sprzęt na androidzie 4.0 więc i grafika przyjemniejsza za 400 baksów a jak poobserwować aucje na aliexpresie to i z 50 baksów taniej. Nie to żebym był mądralą/ teoretykiem - rok temu załadowałem na pokład coś takiego: http://www.aliexpress.com/item/Car-DVD-GPS-Navi-Headunit-for-Renault-Megane-3-III-WIFI-3G-1080P-Virtual-20-CD/1593254623.html i po roku eksploatacji muszę przyznać, że cochones to nie miażdży. Jasne gra i wygląda całkiem fajnie ale dla wnikliwego obserwatora widać, że do przeszczep o podróba. Polecam wszystkim nie jarać się tymi sprzętami bo raczej nie są tego warte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcatera Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 A sterowanie tym kombajnem jak wygląda? Rozumiem, że pilot działa ze starym wyświetlaczem a urządzeniem steruję smarując paluchem po ekranie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi