Shamanmk Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Najnowsze Megane jakie Renault postanowiło zaprezentować w Genewie. Jak dla mnie... ;] nie do opisania, naprawdę nie mam słów. Pięknie! http://www.autoblog.com/photos/geneva-2008...-coupe-concept/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagabicz Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 dla mnie lipa :( i nie wierze by w takiej postaci wyjechał kiedyś z fabryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shamanmk Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Co kto lubi :( Mi akurat podobają się takie nowoczesne style. Myślę, że Renault wychodzi dalece w przyszłość i jak dla mnie: dobrze. Ale jak już mówiłem, "Co kto lubi" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 a dla mnie to Z Renault jest tam ogólnie bryła autka i znaczek......Przód podchodzi pod Audi r8 a tył (światła dokładnie) z camaro.... :-x środek rodem z kosmosu, nie wiem czy ten "ostry"czerwony kolor to aż tak pięknie wygląda przy dłuższym przebywaniu w środku :shock: fakt felgi są ciekawe 8-) Ale ogólnie jestem na nie Takie to wszystko pozapożyczane od innych..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Do pewnego czasu interesowalem sie duzo stylistyka samochodow i musze przyznac ze Renault podnioslo poprzeczke w design'ie swoich samochodow. Fak moze te co wypuszczaja z fabryki nie sa idealne (np. nowa Laguna) ale ostatnie prototypy (Laguna Coupe & Megane) az zapieraja dech w piersiach :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Mnie tam sie podoba. Co do pożyczania od innych, to robią tak wszyscy i nic się w tej materii nie zmieni. Środek... nie ma co oceniać, bo nigdy w takim wydaniu nie wejdzie do produkcji, to samo w kwestii otwierania drzwi. Ogólnie autko OK, kolejny raz Renault wyznacza nowe trendy. Przód podchodzi pod Audi r8 Jeśli chodzi o Audi, to IMO w kwestii designu karoserii mogliby sie od Renault wiele nauczyc (choc i tak juz jest lepiej), to samo sie tyczy VW :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 przeniesiono Warto zerknąć i poczytać: http://www.worldcarfans.com/9080304.013/re...oncept-unveiled zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Silnik naprawdę wart uwagi, ale z zenatrz ekstrawagancko ale z umiarem. Przód i linia boczna wspaniałe :( . Tył i środek....nie to jednak nie jest to co lubię :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi