thomasleon Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Czy na DTŚ-ce jechałem od Bytomia w kierunki Katowic jest aktywny pomiar prędkości ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balwanekbuli Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Co masz na myśli mówiąc aktywny? Taki za który przyjdzie Ci mandacik do domu?? Z tego co mi wiadomo to nie, a fotoradar przy IKEA to atrapa. Choć jakiś czas nie jechałem to może coś się zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 nic nie przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomasleon Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 (edytowane) cięcie. superrrrrrr to zostanie kasiora na napoje wyskokowe yupiiiiiiiii Regulamin pkt. 5.13 – cytowanie Aston76 Edytowane 28 Lutego 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Na wysokości Magro tylko co jakis czas pojawia sie straż miejska z fotoraderem w strone Kato :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodziok2 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Polecam stronę GITD można sprawdzić rozmieszczenie fotoradarów, odcinkowe pomiary prędkości oraz gdzie robią fotki na czerwonym świetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Polecam stronę Nie ma co polecać. Bida z nędzą na tej stronie :!: Dopiero raczkują. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spike96 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Nic tam nie ma, czasami mogą stać tylko pod wiaduktem(generalnie często) a tak to czysto. Mam brata w Zabrzu to często bywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi