karoline90 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) Hej, Ostatnio byłam na przeglądzie samochodu mechanik sobie popatrzył na auto tu i tam sprawdził kilka rzeczy i zainkasował (niestety 180zł ponieważ mam instalację gazową) mając takich 10 klientów dziennie można wyciągnąc 1800 zł licząc 20 dni to 36,000zł. Wiem że dochodzą jeszcze koszta utrzymania warsztatu i mechaników jednak i tak wydaję się ciekawym pomysłem na biznes nie sądzicie? Sprawdzałem kilka firm oferujących budowę takiej stacji. Co sądzicie o takiej działalności? Edytowane 6 Marca 2015 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 No jakby się przed takimi stacjami kolejki ustawiały, to byłby biznes. Przy obecnym zagęszczeniu takich obiektów (a jest ich u nas co najmniej kilkanaście, w 140 tys mieście) jeszcze takich kolejek nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Dokładnie, jest tyle stacji, że ja jeszcze nie byłem dwa razy na tej samej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 U mnie też jest kilka a jadę tylko do jednej ponieważ robią to solidnie i dokładnie wszystko sprawdzają. Kolejek nigdy nie widziałem (najwyżej jedno auto już na linii) a czasem jadę prosto z trasy. Jak dla mnie wywalenie, zamrożenie kasy. Ale jak ktoś ma i go stać, to czemu nie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi