marek1704 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 (edytowane) Jak w temacie byłem dziś na przeglądzie i numer nadwozia na słupku jest, za przednią szybą też jest, a tabliczki znamionowej brak. Panowie zbytnio nie chcieli mi zaliczyć przeglądu ale jakoś mnie puścili ale mam taką tabliczkę załatwić. Morze Może ktoś mi dać namiary i cenę. Megnne III Edytowane 8 Marca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 opcja szukaj... http://megane.com.pl/topic/596-gdzie-znajde-numery-nadwozia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek1704 Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) Odsyłacie mnie do linku gdzie jest nabity numer ,w R Megane 3 2009 nabity jest na prawym słupku pomiędzy zawiasami. Tak jak w temacie niema tabliczki ;naklejki" znamionowej i na ten temat żadnej podpowiedzi niema jeśli ktoś morze podpowiedzieć dzięki Morze jest duże i głębokie. Aston76 Edytowane 8 Marca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Tabliczkę można kupić tylko i wyłącznie w ASO na zamówienie. Dziwi mnie fakt, że nie masz tabliczki znamionowej w tak młodym aucie, co według mnie sugeruje powypadkową przeszłość auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi