Konrad20 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Witam posiadam Lagunę 2 z 2002 roku 1.9 diesel od nie dawna niedawna mam ją dwa dni ,i dziś przytrafiła mi się przygoda wychodząc z pracy samochód odpalił normalnie Ale jak wracałem do domu nagle przestało mi grać radio samo się wyłączyło no i oczywiście ja zdziwniony zgasiłem samochód i próbuje odpalić a tu nie da rady .Wariuje wyświetlać mryga załącza się prawy kierunek bardzo szybko i mrygają swiatła w wewnątrz pomocy bo nie wiem co się stało.Sory za błędy ale pisze z telefonu Edytowane 13 Marca 2015 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Podmień akumulator na sprawny. Sprawdź alternator i stan ładowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad20 Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Ale jak chłopie sprawdzę to nie winna bateri a ni alternatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 To wtedy będziemy martwić się dalej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad20 Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Już po problemie zrestartowałem i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Mi takie cyrki kojarzą się ze słabą masą, warto to sprawdzić i przeczyścić punkty styku z nadwoziem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi