MiszaElk Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) No to stało się - zmieniłem obóz. Miała być kolejna Meganka (III) ale napatoczyła się Astra J 1.6, wersja Cosmo z kilkoma fajnymi dodatkami (AFL, automat, turbina ;)), krajowa, od pierwszego właściciela. Nie byłem zbyt aktywny na forum ale wiele razy pomogliście, rozwialiście wątpliwości. Z sentymentu pewnie będę zaglądał :) BTW - mam MIIpI na zbyciu ;) Edytowane 18 Marca 2015 przez MiszaElk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) Astra J 1.6. 1.6? UU są problemy z eletroniką silnika...wywala błędy sterowania klapy, a koszt od 3 tys. zl. Albo jezdzić z błędem i wiekszym spalaniem albo zajechać go i go zezłomowac. Bo u mnie ma opla astry 3 i mysli żeby go sprzedać bo ma dość awarii w tym aucie. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki 5.7 - logika wypowiedzi Aston76 Edytowane 18 Marca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Powodzenia z nowym wozem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 bo ma dość awarii w tym aucie. W którym aucie nie ma awarii - w każdym jak nie urok, to przemarsz wojsk. Ślubu z autem nie biorę, zawsze można sprzedać i wrócić do "awaryjnych" francuzów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) Albo jezdzić z błędem i wiekszym spalaniem albo zajechać go i go zezłomowac czasami się zastanawiam czy jesteś normalny :lol: Edytowane 18 Marca 2015 przez Rxe.Megane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaag Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) Gwarantuję że nie jesteś osamotniony w tych przemyśleniach :D i dzięki za porcję zdrowego śmiechu. Edytowane 18 Marca 2015 przez kaag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi