kedarrad Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) Witam Jestem nowym użytkownikiem i mam pytanie odnośnie blacharki, czy ktoś z forumowiczów ma namiar na jakiegoś dobrego blacharza z okolicy. Edytowane 26 Marca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 okolicy Ja mam kolegę, dobrze robi i tanio :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedarrad Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 A mogłbyś powiedzieć skąd jest i podać jakieś namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Z "okolicy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedarrad Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 (edytowane) Ale pomogłeś Edytowane 26 Marca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Kolego kedarrad nie dziw się, że dostałeś taką odpowiedź. Witam. Jestem nowym użytkownikiem i mam pytanie odnośnie blacharki, czy ktoś z forumowiczów ma namiar na jakiegoś dobrego blacharza z okolicy. Przecież w twoim pierwszym poście nie ma żadnej informacji skąd jesteś. Sam mam dobrego blacharza, lakiernika ale nie wiem czy będziesz chciał przyjechać do centralnej Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedarrad Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) Kolego aston76 jak niema informacji skąd jestem, a w profilu nazwa Nadarzyn to co to jest?. Jestem z Nadarzyna woj.mazowieckie. Edytowane 28 Marca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbester Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Cześć mam waresztat na Bielanach wymienię Ci progi za 1200 pln z malowaniem za dwie strony . Jak by co to dzwoń 0784020563 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Trzeba było tak na samym początku napisać. Polecam Dział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 W profilu owszem, ale nie każdy na to zwraca uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi