Beejej Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 (edytowane) Witam Panowie. Szukam uszczelek szyb bocznych montowanych na rantach drzwi, w moich widać już ślady utlenienia i widać wybrzuszenia a na dodatek nie przylegają dobrze do szyb, więc woda leje się gdzie może. Może ktoś już kupował takie uszczelki i wie gdzie mogę je dostać. Pisałem do dość szerokiego grona posiadaczy aut na części lecz nikt nie sprzedaje bez całych drzwi dlatego chcę kupić nowe. Chodzi mi o takie uszczelki Za pomoc z góry dziękuję. Edytowane 31 Marca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Znalazłem na allegro coś takiego http://allegro.pl/uszczelki-listwa-zgarniajaca-megane-cabrio-kabrio-i5167210923.html nowa to raczej serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beejej Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Dzięki ale ich stan niestety jest taki jak u mnie, no nic chyba do serwisu trzeba zajrzeć. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shu90 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Do Cabrio cena jednej strony to chore 1200zł w ASO. Tak samo jest z drugą stroną. Do Coupe są troszkę tańsze bo dwie strony za 1000zł da rade kupić. Sory za odgrzebanie ale musiałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richiee Opublikowano 23 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Kolego a masz numery tych uszczelek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Cabrio prawa 7701469994, lewa 7701469995. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richiee Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacMordainCadal Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Dołączam do tematu Poszukuję takiej uszczelki tylko lewej Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi