kolunio124 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam, mam z prawej strony silnika jakiś czerwony przycisk, ktoś mi powie do czego on służy? Regulamin pkt. 5.6 - polskie znaki w treści postu Krzychu Edytowane 18 Maja 2015 przez Krzychu Brak polskich znaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Wyłącznik uderzeniowy, powinien podczas kolizji/wypadku odciąć zasilanie elektryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekwodniak Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja jak wpadłem w dziurę to zadziałał. Wystarczy go wcisnąć aby skasować. Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Wystarczy wcisnąć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi