pawcik85 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam Mam taki kłopot aczkolwiek drży mi kierownica i odczuwalne jest to również w siedzeniu nie wiem co może być przyczyną? moze ktoś miał taki problem? posiadam Scenica II z rok 2004 2.0 16v. Mechanik powiedział, że moze być to wina poduszki pod silnikem ale była wymieniana (sam tak powiedział), ale został zamontowany jakiś chiński zamiennik i to może przenosic drgania. Denerwuje mnie to troche i szukam przyczyny :( Pozdrawiam Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zamienniki poduszek za bardzo się nie sprawdzają. Trzeba zainwestować w oryginały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alamsok1 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 (edytowane) Witam- ja miałem to samo w 2.0 16v 135km. Sprawdź sobie poduszkę górną od strony rozrządu, patrząc na poduszkę ma taki prostokątny odbojnik pod który nie ma prawa dotykać dolnej części poduszki. Tu musi być przerwa chociaż na monetę, gdyż ta poducha jest olejowa i jak siądzie to jest efekt wibratora w budzie. Edytowane 23 Maja 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcik85 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Dzięki za pomoc faktycznie poszła górna poduszka. Wyciek z niej olej i do wymiany <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi