sattel Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam . W ramach nauki i zgłebienia wiedzy o mojej Megance postanowiłem zbudować układ do nauki w oparciu o UCH + czytnik kart. Z naszego serwerka pobrałem schemacik i wczoraj zasiadłem do zbudowania w/w układ. Układ pracuje zapala się podświetlenie czytnika kart po wciśnięciu przycisku start, ale nie mam transmisji z UCH Wykorzystuje w ODB tylko Cana H i L. Karta raczej jest nie z kompletu z UCH. Brakuje mi już pomysłu co zrobić, aby nawiązać transmisje z UCH, na Canach mam po 2,5V Moze ktoś z kolegów coś mi podpowie, kiedyś widziałem taki układ w internecie ale teraz go nie odnajduje. Pzdr MIrek Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez sattel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topkrk Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Brakuje ci jednego modułu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sattel Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Czy masz na myśli elektroniczny rygiel? Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez sattel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi