Yeni Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Witajcie. Mam pytanie, czy ktoś wie gdzie mogę dostać spojler od Rski? Chodzi mi o stylizację zwykłego megana na rske, a niestety te spojlery są nie do zdobycia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymek Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Nie rób sobie wstydu że 1,6 będzie wyglądało jak RS... po prostu tego nie rób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Shymek, nie przesadzaj, takie coś zawsze było "modne" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymek Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 ALe to tak jak robienie z mazdy mx2: Ferrari :D Na szczęście w modelu Megane 3 już ze zwykłego RS look już się nie zrobi (tak łatwo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnikov Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) Po co wkładać duże alusy, skoro to "nie RS" a wkładacie :P Mi osobiście lotka się bardzo podoba i też bym taką chciał choć mam marne 1,4 Edytowane 6 Maja 2015 przez Michnikov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianDJ Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Lotka z R26.R jest bardzo ładna :) I do swojego bardzo chętnie bym zapakował takie cuś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamen31 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 (edytowane) Osobiście polecam taką lotkę... https://imagizer.imageshack.usa/v2/976x653q90/442/dsc1023n.jpg Kiedyś ktoś sprzedawał je na allegro za 120zł aż się dziwiłem dlaczego tak tanio. Teraz są już ciężko dostępne... Kolego zapoznaj się z regulaminem zamieszczania zdjęć i zastosuj się do niego. Aston76 Edytowane 5 Września 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianDJ Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Spoiler z RS znaleziony, ale jest drogi :/ Próbowałem znaleźć taniej, ale po prostu nie ma :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MegiClassic Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Ciekawe jak ma się jakość do ceny. Żeby nie było, że jest to tani laminat łamiący się w rękach i płacisz za sam kształt :) Ale 800+ PLN, to raczej powinien być lepszej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianDJ Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 To firma prowadząca sprzedaż różnych części do różnych modeli Renault, więc raczej tandety nie sprzedają, tym bardziej, że cena jest taka a nie inna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi