diabelek181 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam oddałem swoją M 2 na wstawienie audio plis radio. Wszystko pięknie w trakcie zadzwonił Pan ze skacze przednia szyba , mówię pewnie odpioł prąd w drzwiach i miałem racje zakodowałem szybe i ok. Ale po dwuch dniach ku zdziwieniu mam problem z szybą w drzwiach pasażera za kierowcą. Mianowicie sterowanie u kierowcy tylną szyba nie działa prawidłowo . Kiedy wciskam opuszczenie ok chcę podnieść a szyba tez w dół ! nie działa podnoszenie . O dziwo działa podnoszenie w drzwiach tylnych jest ok . Gość twierdzi że tylko odpinał od kostki by zdjąć boczek . oglądałem kostke i wszystko wpięte ok mogę prosić o pomoć Łukasz Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbyszekB Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) Też mam podobny problem z tylną lewa szybą w GRAND SCENICu II Ph II. Przycisk od tej szyby przy kierowcy tylko otwiera niezależnie od tego czy wciskam w dół czy w górę. A przełącznik w z tylnych lewych drzwiach zawsze zamyka tą szybę niezależnie od sterowania. Dodatkowo w tych drzwiach nie działa mi przycisk zamykania. Na razie nie miałem czasu rozwiązywać tego problemu ale obstawiam brak kontaktu. Edytowane 3 Maja 2015 przez ZbyszekB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi