mrarek Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Miałem ten moduł w SCII i chcę go mieć w SCIII. Problem w tym, że nie mogę ustalić "+" bezpośrednio na żarówce. Odpinałem m.in. żarówki. Może łatwiej bedzie znaleźć na wtyczce do lampy, tylko jak znaleźć właściwy przewód? Gdzie znaleźć rozpiskę tej wtyczki? Byłem kilka dni temu w ASO i CLIP pokazał, że były wyjmowane żarowki kierunkowskazów... Widać dziś nic się nie ukryje przed komputerem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 mrarek do III zrobiłe moduł emulujący manetkę ( opis na forum ) dzieki temu mamy działajace wszystkie kierunkowskazy i sygnalizację na desce iż działa oraz sygnał dzwiekowy działającegoo kierunkowskazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Masz sznurek do posta? Bo szukam, ale kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Normalnie wstyd w szukajkę komfortowe kierunkowskazy https://www.google.pl/?gws_rd=ssl#q=komfortowe+kierunkowskazy+megane.com.pl pierwszy link http://megane.com.pl/topic/43818-komfortowe-kierunkowskazy-scenic-iii-megane-iii-info/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) Normalnie szukałem jako "moduł emulujący manetkę" lub tego typu wyrazy, bo tak napisałeś Ale dziękuję OK poczytałem... Że też tak daleko od świata mieszkasz... Edytowane 5 Maja 2015 przez mrarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Moduł mogę podesłać reszta info jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szklasty Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Moduł mogę podesłać reszta info jest Ile worków złota ten moduł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Jak zanabędziesz, to może razem podepniemy, bo trochę dygam, przed taką ingerencją w tę piep... elektronikę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Moduł 90 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi