mrarek Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) Ten element też będę przeszczepiał, ale mam pytanie - tutaj jest w sprzedaży, bez płyty. Widać, że nie ma sterowania navi, ale do czego te kabel z wtyczką? http://allegro.pl/renault-scenic-3-iii-podlokietnik-material-czarny-i5324218193.html Edytowane 5 Maja 2015 przez mrarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Do panelu sterowania od nawigacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Wczoraj zakupiłem kpl. podłokietnik bez sterowania navi, z podstawą, w IMHO dobrej cenie http://allegro.pl/show_item.php?item=5364220951#tabsAnchor Podmieniał ktoś? są jakieś problemy, oprócz ewentualnego braku zasilania do białej wtyczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wienio27 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Ale wcześniej miałeś inny podłokietnik czy pilota do navi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Podłokietnika nie miałem, a pilot mam. Drażni mnie pustka między fotelami i "latające" rzeczy po tym dziwnym blacie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Teraz będziesz chciał sterownik do nawigacji :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 (edytowane) No raczej nie, bo góra jest inna :) Świadomie polowałem na taki Byle tylko zasilanie było. Resztę jakoś podłączymy, ale jakiś manual by się zdał. Ważne, że ma podstawę BTW - bawiłeś się w takie klocki? Bo może za jednym razem pyknąłbyś mi podłokietnik, radio i moduł kierunków :) Edytowane 18 Maja 2015 przez mrarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 EE sterowanie z podłokietnika jest wygodniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Edytowałem posta... Co sądzisz o powyższej propozycji? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Do zaprogramowania Radio w liczniku , podłokietnik w nawigacji Kierunkowskazy do dołożenia moduł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 No to wiem :) Chodzi mi tylko o montaż samego podłokietnika, wywalenie tej deski co mam między fotelami i podłączeniem elektryki. Navi nie chce w podłokientiku, bo ta wersja podłokientika jej nie przewiduje :) Zmiana radia i moduł to juz pikuś dla Ciebie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 A podłokietnik to pikuś Wywalasz to co masz teraz Przykręcasz wózek do podłogi i do niego podłokietnik SIII miałem wywalonego w środku do zera nic nie było :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 OK w takim razie czytaj PW :) Dodano: 04 cze 2015 - 17:34 Podłokietnik zrobiony Co za ulga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piko74 Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Witam. Mam taką półkę Jak się ją demontuje i w jaki sposób montuje blachę pod podłokietnik,trzeba wiercić? I jeszcze sprawa nawigacji: czy jeśli mam na pilota, to czy może ona działać ze sterownikiem w podłokietniku? Nie wiem czy w tunelu środkowym będzie jakaś wiązka do podpiecią podłokietnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 (edytowane) Dźwigasz te dużą gumę i tam są dwa wkręty. Wykręcasz i wyciągasz tę półkę. Nic nie trzeba wiercić - trzeba kupić tylko kompletny podłokietnik. W mojej wersji nie było dodatkowej wtyczki do navi, nie było nawet zasilania do oświetlenia podłokietnika. Dlatego kupiłem podłokietnik bez navi i dorobiłem sobie oświetlenie. Przy zakupach nie zapomnij o kubeczkach Edytowane 24 Listopada 2017 przez mrarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi