mcyork Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Witam Kilka dni temu skasowałem swój stary avatar w ustawieniach profilu , niby wszystko ok , ale przy moich postach cały czas widniał . Dzisiaj wgrałem nowy avatar , w profilowym pokazuję się on a jak piszę post nadal jest ten stary .Jakiś bug forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 (edytowane) Nie ma błędu, awatar i zdjęcie profilu (widziane w prawym, górnym rogu) to dwie różne sprawy. Awatar (wyświetlany przy poście) zmieniamy tutaj Zdjęcie profilowe zmieniamy tutaj Edytowane 8 Maja 2015 przez Krzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcyork Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) Wiem o tym . Teraz przy moim poście widnieje aktualny avatar . Jednak jeszcze wczoraj był ten dawno usunięty .Albo jakaś zwiecha czasowa , albo ktoś coś pogrzebał. W każdym razie sprawa rozwiązana :) Pozdrawiam Edytowane 10 Maja 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Nikt nic nie grzebał, weź pod uwagę, że pliki statyczne są cacheowane. Zmiana nie zawsze jest od razu widoczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi