MarekTOS Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Witam , mógłby ktoś polecić mi jakieś samochody dostawcze do 3,5t , poszukuję samochodu nie starszego niż 2008 do 23000 zł i o standardowych wymiarach (nie podwyższanych ani nie przedłużanych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Ale co potrzebujesz, blaszka, wywrotkę, konterer, chłodnię? Ogólnie polecam Iveco Daily 2.3 lub 3.0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekTOS Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Szukam blaszaka , myślę nad Ducato III 2,2 Jtd 100km ponieważ jest na łańcuchu rozrządu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Na temat fiata mam jak najgorsze wspomnienia. Trochę tego jest w firmie i nie ma żadnego egzemplarza, któremu coś by nie dolegało. A to drzwi wypadły z auta (odpadły zawiasy), a to centralny popsuł się w aucie prosto z salonu, a to zapaliła się kontrolka silnika. Po naprawie w ASO zapaliła się po tygodniu, a oni nie wiedzą co mu jest. W zimie trzeba grubo się ubrać podczas jazdy po mieście. Nie nagrzewa się wcale kabina podczas jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 A ja polecam fiata, bardzo dobrze wspominam, przez 300 tys. zero problemów, a silnik naprawdę był ganiany na autostradach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekTOS Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 (edytowane) Wybór padł na Ducato III 2,2 Multijet 100 km KM , bardzo mało pali i jak na swoje 100 km KM jest bardzo żwawy przynajmniej do 140 km/h. Jest różnica między km (kilometrami) a KM (koniami mechanicznymi). Aston76 Edytowane 19 Maja 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi