marcinek19 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 witam, posiadam megane coupe 1.6 z 96r. przy naprawie zegarów zobaczylem, że brakuje mi kilku żarówek w nich. problem jest taki, że żarówki posiadam, ale nie mam "tego czegoś" w co wsadza się te zaróweczki(nie znam się na tym, więc nie wiem jak to się poprawnie nazywa). ponieżej dodaje zdj o co mi chodzi(ten fioletowy uchwyt na żarowke). Moje pytanie jest takie czy ktoś wie gdzie mogłbym to zdobyć? Najlepiej w warszawie lub kupno przez internet. Liczę na pomoc i pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shu90 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 To są oprawki żarówek T5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekwodniak Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Są dostępne w każdym sklepie motoryzacyjnym 2-3 zł sztuka ,oprawka i żaróweczka. Po włożeniu może się okazać, że poprzedni właściciel tak ukrył usterki w aucie. Edytowane 19 Maja 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Te żarówki mają też oznaczenie R5, nie wiem czemu tak. Jak chcesz przez internet kupić oprawki to na przykład tutaj: http://www.sklep.monster.pl/OPRAWKA-R-5-TYP-A%284,58280,29093%29.aspx Oprawki nie kupowałem tam, ale jakby przepaliła Ci się kiedyś jakaś żarówka od podświetlenia zegarka, wyświetlacza radia czy przycisków podnoszenia szyb to właśnie tutaj znalazłem odpowiednie. W żadnym sklepie motoryzacyjnym w Łodzi nie znalazłem...są trochę inne w tamtych miejscach, to tak na przyszłość :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek19 Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 (edytowane) dzięki za pomoc :) Edytowane 18 Maja 2015 przez marcinek19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi