szakalek Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 (edytowane) Witam, mam problem. Auto przy jeździe szarpie krótką chwilę i przestaje. Powtarza się to co jakiś czas. Nieraz zapala się przy tym komunikat ESP/ASR DEFEKT. Moje wrażenie jest takie jakby nie dochodziło paliwo albo dostał się jakiś brud. Po prostu są takie szarpnięcia w czasie jazdy. Nie mam pojęcia co to może być. Proszę o pomoc. Edytowane 19 Maja 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 W końcu o jakie auto chodzi? Profil MeganeII PhI Dział Megane/Scenic I - tag przy temacie Megane I PhII Więc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakalek Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Renault Megane 2004 rok. poj. 1,5 dci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbyszekB Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Obstawiam czujnik prędkości koła albo położenia układu kierowniczego. Sprawdź u jakiegoś mechanika komputerem jaki zapamiętało błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi