slivkam Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 (edytowane) Jak zdjąć obudowę - kolorową nakładkę na lusterko prawe? Udało mi się ją potłuc i chciałem wymienić na całą. Edytowane 23 Maja 2015 przez slivkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 (edytowane) Wydłubać zwierciadło, co już na forum jest opisane a w downloadzie manual fotograficzny (co prawda dla S II ale zasada taka sama) i od środka są zaczepy. Edytowane 23 Maja 2015 przez gojgien 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Udało mi się ją potłuc Jak jest rozbita ,to po prostu ciągnij ją, jak się zaczepy ułamią to i tak jest do wyrzucenia. Podważając lustro można go rozbić ,zwłaszcza jak jest zimno i plastik twardy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi