oska_69 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Witam. Mam pewien problem. Zepsuł mi się transmiter FM, który wpięty był w gniazdo zapalniczki pod lewarkiem biegów. Dokładnie to rozpadł się pod wpływem nieprzewidzianego uderzenia(przypadkowo popchnąłem go ręką). Od tej pory nie ma zasilania w tym gnieździe. W pozostałych jest a w tym nie ma. Jak mogę sobie z tym poradzić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert32 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Bezpiecznik albo uszkodziłeś fizycznie gniazdo albo wypadła wtyczka od gniazda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oska_69 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Do tego gniazda jest osobny bezpiecznik? Raczej fizyczne uszkodzenie odpada. Transmiter po prostu wypadł. A Wiesz może jaki to bezpiecznik i gdzie się znajduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 A w jakim aucie? bo 1,9 tdi to nie stajnia reno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oska_69 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 RENAULT Scenic 1.9 dCi Privilege 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi