Lukas.s Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Witam! Orientuje sie ktos czy na odcinku autobany A2 Konin-Łódź pobierane sa jakies oplaty. Na poczatku niby nie mialo byc zadnych oplat bo podobno odcinek ten nie jest przystosowany do standardow UE, ale jak jest teraz to nic nie wiadomo, nawet na stronie www tej ze autostrady nic nie jest napisane o oplatach. Z gory dziekuje za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ziebice1 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Na 100% odcinek Konin - Łódż jest bezpłatny, w niedługim czasie mają zainstalować bramki do poboru opłat ale bilety będą bezpłatne przez najbliższy okres 2-3 lat do czasu wybrania koncesionariusza, to samo jest na A4 Wrocław -Katowice tam też jeszcze około 2 lat będzie można jeżdzić za darmo ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sartek Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Na razie freeride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Cieszy mnie to bardzo Chyba sie bujne ta trasa, zawsze szybciej niz krajowa 1 gdzie nie brakuje debili. Jeszcze raz dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Zgadza się, odcinek Łódź-Konin jest bezpłatny, jeżdzę często tą trasą. Ale od Konina do Poznania są już dwie bramki po 11zł. Ale dla wtajemniczonych wiadomo, że można jedną bramkę ominąć, nadrabiając zaledwie 7km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Mnie najbardziej interesuje odcinek Konin-Łódź bo bede jechal w kierunku Kielc, ale jak patrze co sie dzieje za oknem to odechciewa mi sie :-x Tym bardziej ze caly czas na letnich zasuwam :-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 No tak jak pisałem, Konin-Łódź masz za darmo na 100%. Ja dzisiaj A2 śmigałem jak zawsze w piątki , pogoda kiepska ale dobre oponki robią swoje, oczywiście nadal mam zimowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Sorki za odkop, ale... Słyszałem że w końcu wprowadzili opłaty na tym odcinku, ktoś wie może ile kosztuje ta przyjemność? Pytam bo jutro jadę w tamte strony, i chciałbym być przygotowany na ewentualne opłaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mik3sz Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 na odcinku - Konin - Stryków nie ma opłat - ganiam tamtedy prawie co tydzien - nie bedzie opłat jeszcze przez najbliższy rok - nawet nie ma miejsc i przygotowan pod punkty poboru opłat uwaga na korki od zjazdu w Emilii przez cały Zgierz - lepiej czasem pojechac jeden zjazd dalej i tamtedy dostac sie do Zgierza i Łodzi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 dzięki za info z tym zjazdem to myślałem nawet żeby dojechać do Strykowa i potem DK14 do Łodzi (mój dyrektor polecił mi tą trasę :P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinpoz Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Lukas.s, masz racje do strykowa i z tamtą do łodzi najszybciej wlecisz lun zjazdem na "piątek" i przez zgierską.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi