adlerkm Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Witam serdecznie. Mam problem z radyjkiem do Scenic III tzn. nie mogę go uruchomić .Na liczniku pisze że mam podłączyć do urządzenia diagnostycznego i podłączam. Wychodzi brak konfiguracji radioodbiornika R208. Jest navigacja na pokładzie ale też nie funkcjonuje ale to temat na później, najbardziej męczy mnie radio . Czy byłby ktoś tak "miły" i podpowiedział co robić. Konfiguruję zgodnie z wyposażeniem i nic ,cały czas napis podłącz do urządzenia diagnostycznego żadnych zmian. Dodatkowo powiem że w momencie "dłubania" w ustawieniach pika jak gdyby chciało kod ale nie ma gdzie go wpisać. Jak możecie pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Czy jest kominikacja z radiem w clipie ? Jakie błedy widzi clip w radiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adlerkm Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Komunikacja jest . Błąd DTC934155 - konfiguracja kalkulatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Radio do zaparogramowania na nowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adlerkm Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Czy mógłbyś jaśniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Pytanie czy masz clip jak tak To reprogiem można to naprawić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adlerkm Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Clip jest i reprog też tylko że stary ale dziś zadobędę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi