Skocz do zawartości

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

licznik/ zegary

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

Mam zagwostkę, a mianowicie padł mi licznik podczas jazdy, zgasło wszystko (poza tym wszystko działa). Został podłączony do komputera w warsztacie i stwierdzili, że licznik do wymiany. Wysłałem do naprawy po jednym dniu dzwonią, że na tyle co mogą sprawdzić z samym licznikiem to według nich licznik jest ok. Jedni mówią że licznik padł, drudzy że licznik dobry. Posiadam megankę II z 2008 1,9 dci w kombi. Może ktoś miał by jakiś pomysł? może kogoś z podobną meganką i dobrym licznikiem, złączem, podpiąć mój i sprawdzić czy licznik działa to akurat szybko się demontuje. Może ktoś miał by inny lepszy pomysł.

dziękuję z góry za wskazówki i porady.

pozdrawiam

Maciej

• 2 tygodnie później...

Niestety, dzwoniłem i do meganki II nie da rady :0( nie mają jak sprawdzić dokładnie wszystkiego.

dzięki,

Dodano: 22 lip 2015 - 08:04

Witam poonownie,

Nie czekając na dalszą diagnozę znalazłem używany licznik z mojego modelu i działa więc pierwsza diagnoza była słuszna a panowie z Wrocławia chyba nie mieli jak tego sprawdzić więc dorobili historię o sprawnym liczniku (szkoda). Dzwoniłem również ponownie do Electric Cars i powiedzieli że wszystko dopasują dam znać jak wyszło.

pozdrawiam wszystkich

Edytowane przez macbart