t_om Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Witam Posiadam scenica z 97r 1.6 8v kupiłem go z radiem jakas podróba i chciałbym założyc oryginalne te wbudowane philipsa tylko np na allegro sprzedaja bez wyswietlacza czy musze cos zmieniac , bo mam wyświetlacz ale on pokazuje godzine i temp , i czy cos trzeba przerabiac. Mam jeszcze pytanie z innego działu nie posiadam ksiażki serwisowej- druga wymiana rozrzadu to przy jakim stanie licznika powinna sie odbyc? (pierwsza podobno była przy 95.000) Pozdrawiam [prosze nie pisac calych postow boldem, niezgodne z regulaminem DrNO] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 w temacie o instrukcjach na forum ogolnym jest link do ksiazki serwisowej oraz do instrukcji obslugi, m.in. scenic'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Co do radia to oczywiscie bez wyswietlacza sie nie obejdzie znajduje sie on obok wyswietlacza temperatury. Fabrycznie jest jeszcze sterowanie przy kierownicy. Ja mialem fabryczna instalacje ale u mnie sytuacja byla odwrotna, wsadzilem cos innego, a oryginalnego Philipsa na kasety wyjalem. No i sterowanie fabryczne i wyswietlacz nie sa wykorzystywane. Aha, jeszcze odnosnie mocowania radia, to potrzebna jest specjalna polkieszen (taka z tworzywa), powinna byc razem z radiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metys79 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Rozrząd co 100000 lub 5 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARREK Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Rozrząd co 100000 lub 5 lat A u mnie w książce serwisowej piszą, że po 60000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 temat odgrzany prawie sprzed 5 lat. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi