cool_louis Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) Jestem tu nowy więc witam wszystkich forumowiczów. Jako, że są tu ludzi pomocni i znający się na rzeczy prosiłbym o pomoc w zakupie Scenica - najlepiej PHII, ale na chwile obecna mam niedaleko do obejrzenia auto z 2004 r. http://otomoto.pl/oferta/renault-scenic-piekny-super-stan-1-6-16v-lpg-sekwencja-ID6y7Cmf.html#8201a92ff1. Zastanawiam się czy wejdzie mi do bagażnika wózek bliźniaczy (wiem - najlepiej będzie przymierzyć), ale może ktoś już mierzył dla siebie lub po prostu zna jakie są wymiary bagażnika. Będę bardzo wdzięczny za podanie. Edytowane 30 Sierpnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki54 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 (edytowane) Sprzedawany przez handlarza,sprawdź jakie ma dokumenty serwisowe potwierdzające przebieg,oglądnij go dobrze(czy on aby napewno nie miał jakiegoś poważniejszego dzwona),kierownica zmieniona na skórzaną,jedna z najuboższych wersji A jeśli potrzebujesz więcej miejsca to dobrym wyborem będzie grand Edytowane 29 Sierpnia 2015 przez Szybki54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool_louis Opublikowano 1 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 (edytowane) Oglądałem jednego Granda tyle, że w dieslu i faktycznie lepiej by się nadał. Wolałbym w benzynie, ale o auta z tymi silnikami w małopolsce (i chyba nie tylko) od dłuższego czasu bardzo ciężko. Muszę się uzbroić w cierpliwość. Dzięki za uwagi odnoście Scenika z ogłoszenia. Edytowane 2 Września 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi