mrarek Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 To jakaś ogólna wada chyba w tym modelu. 2 przypadki i ogólna wada?????? chyba żart... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getek33 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) No może trochę przesadziłem. Edytowane 26 Lipca 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 no :) ja tam nic nie słyszę, a uszy mam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getek33 Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) No i usterka usunięta. Wymieniona cała rurka dolotu wraz z opaskami. Dobrze, że na gwarancji, cena za całość z robotą to około 1000 zł :o Edytowane 27 Lipca 2016 przez getek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Pytałeś ASO o ten rozrząd w Twoim silniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 mrarek auto na gwarancji i po przebiegu wnioskuję, że młode - problem występował w ph1 jak dobrze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi