HanSolo Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Cześć. Przesiadłem się z Scenica II na III z 2010r. I mam pytanie. Przed zakupem nie zauważyłem, że przedni fotel kierowcy nie ma osłony przedniej (sterowny elektrycznie). Może ktoś zrobić fotkę jak to wygląda? I jeszcze prośba o fotkę jak wygląda bagażnik po podniesieniu wykładziny. Jest to Grand ale 5 miejscowy z miejscem na koło zapasowe. Wygląda to jakby czegoś brakowało. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 napisz do gRRubego - ona ma SC Grand III http://megane.com.pl/user/20868-grruby/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRRuby Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Nie mam sterowania elektryki fotela i mam 7 miejsc, więc to słaby materiał porównawczy. HanSolo wstaw fotki to zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSolo Opublikowano 6 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) Tak to wygląda. Tu chodzi o dziurę przy samym końcu auta i te żółte wyciszenie. Tak jest w standardzie? Edytowane 7 Października 2015 przez HanSolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_f Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Cześć, pod fotelem powinien być schowek. U mnie żadnej osłony nie ma (wersja "ręczna" fotela). Jeżeli chodzi o bagażnik to jest tam pusto, strach coś ciężkiego postawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi