pit-men Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Witam: Od jakiegoś czasu mam problemy z zalogowaniem się na Forum. Opcja z przypominaniem hasła działa, ale tylko dla pierwszego logowania po uzyskaniu hasła ze strony Forum. Po zmianie hasła i przy następnym logowaniu zabawa zaczyna się od nowa czyli komunikat, że hasło albo login jest nieprawidłowy. Być może, że to moja wina z problemami z zalogowaniem, ale do tej pory nie miałem takich problemów a nic nowego nie wprowadziłem. Pozdrawiam Jeżeli nie w tym temacie piszę to przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Witaj, Mogę sprawdzić Twoje konto, ustawię Ci nowe hasło i wykonam próbne logowania, wtedy będzie jasne u kogo jest problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 12 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Dzieki za szybką reakcję ale dziś nie miałem żadnych problemów z logowaniem, więc moje podejrzenie padło na mój komp. bo ostatnio trochę szwankował (poszła karta graficzne na wcześniejszą emeryturę). Mam nadzieję, że teraz już będzie ok. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi