airbites Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Przed 9 rano zaczęło w Poznaniu spadać śnieg i teraz chyba nie pada. Szkoda że na święta nie padał...ale może na Wielkanoc popadnie...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Nad morzem ładnie wczoraj popadało, w końcu śnieg :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Śniegu nie widać, za to cały dzień jest w okolicach - 10°C i wieje :angry::/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damn Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Może słabo widać, ale dookoła biało, szyby na maksa zamarznięte (20 minut skrobania całego auta), drogi śliskie - bardzo mało samochodów na ulicach Poznania, gdzie normalnie o tych samych porach jest dużo więcej. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamilek Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) W szczecinie rano ( 8.00 ) termometr w Scenicu pokazywał -14. Skrobania nie trzeba było robić bo szybka przednia zakryta matą a z boków minimalnie zamarzło-suche powietrze jest to nie zamarza mocno. Auto odpaliło bez problemu - oby tak dalej. Śniegu niestety brak, nie jest ślisko. Edytowane 4 Stycznia 2016 przez bamilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master1993 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 u mnie w dzień -10 w nocy do -15. Zero śniegu tylko drapanie szyb :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LISTONOSZ Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 U mnie od południa pruszy i jest -7. Ślisko aż miło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Śniegu nie ma, ale rano jak jechałem do pracy było -16 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamilek Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Szczecin - w końcu mamy śnieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moby144 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Poznań - śnieg topnieje, +1 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ska Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 U mnie dzisiaj w DE 10 na plusie, w zeszłym tygodniu byłem w PL a tam 13 na minusie :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek.j Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 a na Lubelszczyźnie znowu popaduje, są i dobre strony. można przetestować ręczny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi