bruk Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) Witam, po pierwsze nie wiem, czy pisze we właściwym dziale. Mam uszkodzoną turbinę w megane 1.9 dci 120 km KM Proszę o doradzenie gdzie najlepiej regenerują turbosprężarki w polsce (sprawdzone miejsca i najlepsi fachowcy). Zależy mi na wymianie wszystkich elementów, włącznie wirnik z łopatkami? Z góry dziękuję Edytowane 20 Października 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Trudno kogoś konkretnego polecić. Najlepiej szukać firmy, która po regeneracji wykonuje kalibrację układu VTG i potem daje wykres z pomiarów. Wyciągnąć wirnik i wsadzić nowy, to żadna filozofia, problem zaczyna się właśnie przy ustawianiu kierownic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi