ania96r8V Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Witam, mam problem z pompą paliwa, raz działa, a raz nie. Myślałam, że pompa padła ale podłączyłam na krótko pod akumulator i działa... Jaka może być przyczyna i gdzie jej szukać. Pozdrawiam Edytowane 3 Listopada 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Przekaźnik pompy, czujnik uderzeniowy - dwa miejsca gdzie może występować problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ania96r8V Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) A możesz mi dać jakieś schematy, gdzie to jest... Edytowane 3 Listopada 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Wszystko jest na Downloadzie, czujnik uderzeniowy powinien być na lewym nadkolu, a przekaźnik w skrzynce pod maską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ania96r8V Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) Witam, problem rozwiązany. Jak się okazało to przyczyną były brudne gniazda bezpieczników koło akumulatora. Były mokre i w piachu. Kupiłam osuszacz w sprayu i umyłam gniazda. Teraz śmiga, aż miło. Pozdrawiam Edytowane 3 Listopada 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Proponuję udrożnić odpływy wody z podszybia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ania96r8V Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) ok i też będę musiała to jakoś zabezpieczyć, aby się nie powtórzyło... pozdrawiam Edytowane 3 Listopada 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi