sałron Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Witam po raz pierwszy i za chwilę produkuję się z moim problemem ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Pawel Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Witam wszystkich. Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Meganki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmarcinx Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Witam wszystkich użytkowników Megane III. Od 4 miesięcy jestem posiadaczem Grandtoura 1,6 16V. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek17 Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Witam wszystkich. Dopiero przymierzam się do zakupu Fluence lub Megane III GT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grek Showti Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Witam wszystkich. Jestem nowym użytkownikiem Renault Scenic, jak i tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro541 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 witam wszystkich formowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid8013 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Witam wszystkich. Przymierzam się do kupienia Megane phI. Mam nadzieję, że dowiem się jak dobrze wybrać ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas0211 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Witam serdecznie. Mam nadzieję, że dowiem się przydatnych rzeczy na temat Meganek i jeśli tylko będę mógł pomóc to chętnie to zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal00 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Hejka, Wlasnie przesiadlem sie z Toyoty Corolli 1.4VVti na Megane Grandtour 1.4 TCe. Mam nadzieje, ze sie nie przejade........ Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zsunaj Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Witam wszystkich. Od miesiąca jestem posiadaczem Scenica 2.0 16v z 99r. z gazem i mam nadzieje że tu dowiem się wszystkiego o tym samochodziku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tnarloch Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Witam wszystkich forumowiczów Przymierzam się do przesiadki z Civica VI na Megane II pfI 1,5 dci 60kW. Mam nadzieję, że się dowiem tu jak dobrze kupić ;-) Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amorphis_Herd Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum! Od tygodnia jestem zadowolonym posiadaczem sędziwego już co prawda, ale zawsze, Scenica. To mój pierwszy mobil spod szyldu Renault i pierwszy francuski samochód w ogóle. Do tej pory jeździłem Almerą, później Golfem, jednak pewnego razu na parkingu przyjrzałem się uważnie wnętrzu, ogólnej stylistyce i stwierdziłem, że muszę go mieć. No i stało się roar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajtul Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Pozdrawiam wszystkich posiadaczy megane II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiq Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Witam wszystkich Od kilku dni jestem posiadaczem Scenica phII z 99r. Do tej pory jeździłem głównie niemcami, jest to mój pierwszy francuz i mam nadzieje ze będzie się dobrze spisywał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Jestem tu nowy - chciałbym się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi