Kubert Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Witam Jestem nowy na forum, mam nadzieje że nie będziecie na mnie narzekać :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crystec Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Witam! Od dwóch miesięcy jestem posiadaczem Scenica I z 98r. Mam nadzieje że znajdę tu wiele pożytecznych informacji o użytkowaniu mojego samochodu. Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twarek Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Witam wszystkich bardzo goraco.od soboty jest wspanialym uradowanym wlascicielem Renault Megane 1.6 RT ph1. bardzo fajne forum i duzo ciekawych informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyzy Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Siemka wszystkim :) Od miecha jestem posiadaczem Megi '97 - na razie rewelka, zero problemów :) Pozdrawiam wszystkich forumowiczow 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawciu Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Witam od 2 tygodni jestem w posiadaniu Megane CC , pozdrawiam i licze na jakiś spot:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeySee Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Witam. Przed chwilką zarejestrowałem się na forum. Obecnie nie mam jeszcze auta ze znaczkiem renault. Lecz rozglądam się za megane. Znalazłem się tutaj aby uzyskać kilka informacji o tym aucie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoemiLeaffire Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Witam serdecznie wszystkich użytkowników, zarówno posiadaczy Reni, jak i tych, którzy chcą być w jej posiadaniu. Zaledwie od dwóch dni posiadam Meganke Classic z grudnia 1999r, o przecudnym ciemno wiśniowym kolorze, z silnikiem 1.4 16V. A przesiadłam się z Uno 1.4. Różnica? OGROMNA! :) Pozdrawiam wszystkich gorąco, życzę każdemu takiego uśmiechu na twarzy jak ja - kiedy wsiadam do mojego auteczka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekw21 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Cześć ! Jestem świeżym użytkownikiem Megane II 1,5 dCi 105 KM. Autami chwalimy się w odpowiednim dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k.marek Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Witam :) . Jestem Marek, jestem świeżym posiadaczem Meganki II ph II. Mam nadzieję że się nie zawiodę na niej tak jak to się stało w przypadku Laguny II. P.S. 1.9 dCi 130 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miki Maus Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Witam .Mam Scenica II phII diesel 1.5 .Pozdrawiam z Górnego Śląska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc_Abra Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Czołem Panowie i Panie... być może stanę się niedługo posiadaczem 1,9 dTi w megane habeta... witam wszystkich zatem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grigorij Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Witam :) Od grudnia zeszłego roku jeżdżę moją kochaną Meganką :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cube8875 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Witam od 3 miesięcy jestem posiadaczem Megi z 96 roku i jak narazie drogo mnie to kosztuje :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir8b Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Witam wszystkich forumowiczów, od września jestem szczęśliwym posiadaczem meganki II 1,9 dCi 120km. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lentasa Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Witam, od 24 godzin jestem właścicielem czarnej "meganki" 1,9 dCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi