snk Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Witam wszystkich, nowy na forum. Od stycznia jestem posiadaczem Megane 1,6 RT. Mam nadzieję, że znajdę tu dużo cennych informacji i spostrzeżeń innych użytkowników na temat jej użytkowania ; - ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perfekcyjnosc Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 witen pozdro dla podkarpacia :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvaks Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Witam, wszystkich forumowiczów, :) od tygodnia jeżdżę Megane III Grandtour 1.5dCi 105KM. Pozdrawiam Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tanner Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Witam wszystkich. Samochód ma tydzień: Megane I ph1 '96 :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mEjdej Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Witam na forum. Od dwóch tygodni jestem posiadaczem MII z 2004r. 1.5dCi 60kW. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinkosky Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 witam. jestem Marcin i dopiero planuje nabyc meganke II kombi 1.9. Obecnie posiadam Seata Leona I gen. mam nadzieje ze dowiem sie jak najwiecej o tym samochodzie na forum. pozdrawiam Przygodę z forum zaczynamy od zapoznania się z regulaminem Samo kliknięcie "akceptuję" nie wystarcza Tam jasno określono zasady pisowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexsligo Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 :) Witam wszystkich i wyrażam głęboką nadzieję, iż wy mi jak i ja wam będziemy wstanie pomóc sobie z naszymi problemami dotyczącymi meganek. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kixPL Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Witam wszystkich. Jestem Kuba z Wrocławia :) i posiadam Megankę II 1.9 dCi 120 KM z czego jestem szalenie zadowolony :) Jeździłem już takim autem wcześniej we flocie dlatego postanowiłem go kupić. Mam nadzieje, że będzie mi dobrze służył. pozdrawiam serdecznie forumowiczów z megane.com.pl! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoGeR Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Już trochę jestem na forum a jeszcze się nie przywitałem... :) Witam wszystkich, nazywam się Remigiusz i jestem z okolic Żywca, posiadam Megane I phI od grudnia 2008 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cfiter Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Witam wszystkich. Nazywam sie Marcin, od 3 tygodni jezdze Scenikiem 1.6. To nasz pierwszy francuz w rodzinie, poprzednie to same niemce i wlochy. Mam nadzieje ze to byl dobry wybór. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal_b_30 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Witam Wszystkich kolegów i koleżanki. Jestem Michał (michal_b_30) i pochodzę z województwa mazowieckiego ( Ostrów Mazowiecka) Od dwóch tygodni jestem posiadaczem Renault Scenic 1,6 16V 79kW Z 2000 roku. Auto sprowadzone z Niemiec . Auto posiada m.in. 2x szyberdach, otwieraną tylna szybę ABS, klimatyzację, felgi alu 15" . Jest to już mój 14 samochód a trzeci "francuz" 1. renault 19 diesel 1,9D 2.peugeot 206 benzyna 1,4, przed Scenicem Passat B5 kombi, Daewoo Leganza. dewoo Tico, Hyundai H100 , WV Golf II, Łada Samara 2 maluchy , 2 Fiaty 125 i polonez Pozdrawiam micha_b_30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekRS Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Witam wszystkich! Od kilku tygodni zasiadam za kierownicą Renault Megane RS 2.0 Turbo i jestem mega zadowolony. Poddałem już ją kilku liftingom - efekt zaprezentuję niedługo - niestety jeszcze stoi w warsztacie. Nie mogę się już doczekać! Pozdrawiam serdecznie! :) Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
altera Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Stałem sie posiadaczem Renault Scenic III 1.5 dCi. Przejechałem na razie nie za dużo kilometrów ale jestem zadowolony z zakupu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1979Jaro Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Witam Was Serdecznie. Jestem Jarek. Od tygodnia jestem nowym posiadaczem renault Megane Scenic z 2000r 16,16V+LPG mam nadzieję że będę z tego samochodu bardzo zadowolony bo to było moje wielkie marzenie, które wreszcie się spełnia. Pozdro dla Wszystkich i SZEROKOŚCI MOBILKI I JAK NAJMNIEJ MANDACIKÓW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki35m Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Witam wszystkich użytkowników forum Renault Megane. Mam na imię Łukasz , mam 35 lat i mieszkam w Małopolsce. Od tygodnia jestem posiadaczem Renault Megane sedan 1.5 dCi z 2007 roku. Mam nadzieję że Megana będzie się dobrze spisywała i że tutaj znajdę ludzi dla których motoryzacja jest również pasją (jak dla mnie) a nie tylko konieczną codziennością... Jak na razie to niewiele jeszcze wiem o moim "nowym" samochodzie ale myślę że już nie długo dzień po dniu będę wiedział więcej ... Pozdrawiam . :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi