epson Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Witam wszystkich! mam na imię Jakub i od miesiąca jestem posiadaczem Renault Megane II 1.6 16V z 2006 r. Zarejestrowałem się wcześniej na forum ale dopiero teraz znalazłem chwilkę aby się przywitać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro541 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 witam wszystkich formowiczow :) Jestem Arek i obecnie mieszkam w Belfascie a (tak to dolnyslaskie) -jestem posiadaczem meganki mk2 ph1 (oczywiscie anglik) 1.6 16v pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiperr Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów!! Jestem nowym szczęśliwym (bądź nie :)) użytkownikiem Megane II ph1. Już na wstępie chciałem podziękować, za waszą pomoc, gdyż bez was nie poradził bym sobie z kilkoma problemami na które się natknąłem. Mam nadzieje, że w przyszłości również będę mógł udzielić jakiś ciekawych rad odnośnie tego samochodu. Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brutus1988 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Witam jestem świeżym posiadaczem renault megane 1.6 75 km wersja rn z 1997r. Moje pierwsze wrażenia z tą marką to jestem mile zaskoczony wcześniej miałem lodówkę od daewoo i osiołka z opla a megi to wygoda jak nic . Pozdrawiam wszystkich Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Witam. Mam na imię Mariusz. Dwa tygodnie temu nabyłem Megane II 1,9 dci Grandtour 2005r. To już czwarta "Renia" w mojej rodzinie. Zaczynałem od Megi I 1,4 RN z 96r nastepnie dołączyła do niej Laguna I 1,8 z 94 hatchback, którą zamieniłem na Lagunę I grandtour 1,8 16V z 99 r. Teraz nadszedł czas na zamianę megan. Zawsze byłem zadowolony z marki dlatego jestem jej wierny. Mam tylko pewne obawy ponieważ wszystkie dotychczasowe auta były zasilane Pb + LPG. To pierwszy mój diesel. Na razie jestem mile zaskoczony dynamiką jazdy i kosztami. Pozdrawiam wszystkich z rombem na masce. Mariusz. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kychu_sxe Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Witam serdecznie. Zaczynam dopiero swoja przygodę z Fluence :) właśnie czekam aż wyjedzie z fabryki. Jest to pierwsze Renault. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziekan9 Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Witam wszystkich serdecznie Jestem Janek i jestem szczęśliwym posiadaczem Renault Megane II. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1212 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Witam wszystkich - tydzień temu stałem się posiadaczem Megane II phI 1.6 16V - choć wielu odradzało :) mam nadzieje, ze byli w błędzie i Megi mnie nie zawiedzie - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajkeI Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Witam serdecznie, na imię mam Michał i dopiero szukam swojej 'Meganki' :) Zdecydowałem się na Megi ze względu na Lagunę ojca - solidne auto, które nigdy Nas nie zawiodło :) Mam nadzieję, że tak samo będzie w przypadku Coupe :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejs198 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Cześć wszystkim.Od 2 lat śmigam megi classic 1.4e+gaz pełne zadowolenie :) dopiero co wczoraj się zalogowałem na forum :) mam nadzieje ze dowiem się tu wiele ciekawych rzeczy na temat Renówki pozdrawiam Andrzej z Białegostoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszp Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 witam dzis stałem sie posiadaczem renault megane z silnikiem 1,9dti z '99 roku. autko z komisu, po pierwszym wlascicielu - jeszcze na czarnych blachach :) w super stanie. mam nadzieje ze posluzy wiele lat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa25 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Witam wszystkich forumowiczów od dziś jestem posiadaczem megane 1.9dci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matejto Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Witam wszystkich! Niedawno nabyłem Renault Scenic I Ph II 1.6 16V z 2001. Zrobiłem nim 2 tys. km - jak na razie Ok. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchorz Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Witam Wszystkich. Trafiłem tu, ponieważ szukam info o RX4, ktrego chcę kupić dla żony. Obecnie mam 2 Jeepy, ale jednego chce sprzedać i kupić Scenica RX4 1,9Dci. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anetajarz Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Witam serdecznie nowych użytkowników ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi