gwiazdor_dci Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Siema ludziska. Od niedawna jestem posiadaczem pięknej Megi II phI z końcówki 2002 roku z silnikiem 1,9 dci 120KM (3 drzwi) Mam nadzieje że znajdę tu wiele informacji związanych z eksploatacją tego auta :( Pozdrawiam z Mazur :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Baranowicz Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Witam wszystkich uczestników Forum,jestem nowym użytkownikiem forum więc na początek może trochę nieporadnie będę pisał. To jest temat tylko na przywitanie się. W razie problemów, posty piszemy w odpowiednich działach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysytm Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Witam wszystkich ! Szczęśliwy posiadacz Renault Megane Hatchback 1.9 dCi 2002r. Po przesiadce z Renault 19 1.7+gaz 1995r :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobert Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Witam wszystkich użytkowników forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Witam wszystkich.... Jestem posiadaczem Renault megane coupe ph 2 po turbulencjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimi Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Jestem tutaj na forum zarejestrowany od jakiegoś czasu, ale niebyło czasu sie przywitać Więc Witam teraz ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkoziolekk Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Witam jestem z Zamościa i posiadam RENault megane 1.4 1996 r. Bordowy Metalic :( zdjęcia dodam jak zrobie jakies ładne :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piorok Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Witam wszystkich, posiadam Smarta ale zamierzam kupić Scenica czekam na dobre ceny i promocje w nowym roku. Na forum zamierzam sobie poczytać i dowiedzieć się coś ciekawego o samochodach. Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trabant Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Witam! Od niedawna posiadacz Scenic II '04 19dCi. Poczytuję to forum od jakiegoś czasu i to jest kopalnia wiedzy Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak1974 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Cześc witam wszstkich na forum jestem Gregor i mam Scenica II z 2003 roku z silnikiem 1.9 dci od miesiąca to mój pierwszy francuz ale jak dotąd jestem zadowolony z komfortu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik1974 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Witam, wszystkich.. Jeżdżę megankami od 11 lat, lubię to auto i pewnie dlatego miałem dwie. Wcześnij megane sedan ( przejechałem około 75tyś.km) obecnie też megane sedan ( przejechane około 150tys.km) Oczywiście wszystko na gazie. :( Ogólnie byłem bardzo zadowolony z auta, ekonomiczne spalanie, części w rozsądnej cenie. Ale, teraz problem i tu do Was pytanie, prośba http://megane.com.pl/kod-immobileizera-akt...a-vt337,600.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelix29 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Witam wszystkich, jestem Paweł. Od niedawna mam Megane I z 2000 roku z silnikiem 1.4 16v. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turbo122 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Siemano wszystkim! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pckiller Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Witam, wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NOCARZ111 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 witam wszystkich. liczę na owocną współprace. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi